dinsdag 6 februari 2018

Pijnlijk

 Voor mijn gevoel de hele nacht wakker gelegen. D'r was ook iets met muizen die aan mijn vingers knaagden, als ik ze oppakte en die vervolgens niet te vertrappen bleken en steeds weer terug in hun orginele vorm sprongen. Dat is toch echt een droom en geen realiteit. Dus ik moet toch geslapen hebben.

 Gisteravond ineens uit het niets last van mijn buik en dan mn wat erin zit. De darmen zijn niet te missen. De rest is moeilijker te duiden. Ik dacht, dat ik gisteren voor het moment genoeg dwarsliggers was tegengekomen. Blijkbaar niet dus. Gelukkig Heb ik niet vaak last van dingen als hoofdpijn en ander, redelijk algemeen ongemak. Nadeel is, dat je niet weet, wat je er mee aanmoet. Zelfs niet direct weet wat het is.

 In dit geval ga ik na kort intern overleg en ruggespraak met internet uit van buikkrampen. Ooit gehad? Zal haast wel moeten, al staan ze me niet bij, zeker niet op de manier zoals het vannacht ging en nu doorzeurt. Niet het soort stimulans waar ik op zit te wachten. En dan ook nog ontdekken, dat het water is afgesloten. Niet de eerste keer en altijd zonder enige mededeling vooraf. Voor de zekerheid de leidingverwarming ingeschakeld, maar het is niet koud genoeg om de leidingen te laten bevriezen. Dan moet het richting de -20º gaan en ook overdag goed onder het nulpunt blijven.

 Zag net de overbuurvrouw met een emmer water slepen. Dus het betreft niet alleen ons systeem. Ik geloof, ik kruip terug in bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten