woensdag 28 februari 2018

Groeien

 Op het ogenblik in het bezit van een eigen 'YouTube-kanaal' en dat nog live ook.  De pup spelend met Rosa, met mijn voeten, Snoepie of zichzelf. Je kunt je er uren mee vermaken. Gelukkig voel ik niet de neiging om alles digitaal vast te leggen en al helemaal niet om het de wereld in te gooien. Ik zou bovendien niet weten, waar ik daar de tijd voor vandaan zou moeten halen. Ik geniet van de momenten, dat ik in de keuken bezig ben of er even moet zijn.

 Het verblijf zal niet meer zolang tot daar beperkt blijven. Met een hoop lawaai, gekrabbel en zichzelf opduwen tegen de deurstijl, lukt het het dametje om op de verhuisdoos te klimmen, die haar in de keuken zou moeten houden. Een tweede verhuisdoos geeft respijt maar blokkeert ook voor ons de doorgang, waar je over eentje gewoon heen kunt stappen.

 Als na deze week de ergste kou uit de lucht is, mag ze naar de tuinkamer en dus ook naar buiten. Betekent, dat we de poort en alle andere gaten weer moeten blokkeren om te voorkomen dat ze in haar ontdekkingsdrift ervandoor gaat. Heerlijk die pups, maar ik was net blij, dat ik het met de club van Rosa voor mijn idee achter de rug had. Ff doorbijten en vooral een beetje afstand houden. Hoe leuk het diertje ook is, het moet ergens anders naar toe. Acht is teveel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten