vrijdag 16 februari 2018

Doorgrond

 Tot rust komen of berusten? Is dat de keuze? Het eerste is altijd goed. Het tweede een stuk minder. Daar wringt dan ook de schoen. Ff over het ogenschijnlijk dwingende karakter heen van het mankement. Ontnuchteren zogezegd.

 Waar blijft die goddelijke hand, als je 'm kunt gebruiken?? Nee, ik ga niet marchanderen. Ik heb nog meer dan genoeg tegoedbonnen in deze. Het is niet ik, die niet over de brug komt, dat heb ik in mijn jonge jaren dusdanig uitputtend en volkomen zonder enige resultaat gedaan, dat ik het uiteindelijk maar voor gezien heb gehouden. Grijp de kans zou ik zeggen. Beter laat dan nooit.

 Ondertussen netwerken we gestaag door. Dat is tenslotte de activiteit met de meeste kans van slagen. Beter links en rechts op deuren rammen, al is het dan overdrachtelijk, dan kaarsjes branden in een dependance van een vermeende meta-universele kleikneder, die nou niet bepaald veel betrokkenheid toont met zijn creatieve vruchten.

 Of is het dat we al jaren de genderneutraliteit in deze verkeerd benaderen om over de diversiteitsdwang nog maar te zwijgen. Voor mijn part is het een LGBTQIAPK-en-de-rest-van-het-alfabet-wezen in alle kleuren van de regenboog incl. minimaal vijftig grijstinten. Het enige wat telt is een functionerende injectiepomp. En dat graag NU! Helaas, kans verkeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten