vrijdag 9 februari 2018

Opklaren

 Zonder pijnscheuten bij het omdraaien ligt het een stuk prettiger in bed. Het gaat kortom vooruit. Peugeot-onderdeel gevonden. Heeft niks met elkaar te maken en ook weer alles. Seinen gaan de andere, de betere kant op. Neuzen de goeie richting in. Nu zien dat we het zooitje weer soepel in beweging krijgen. Letterlijk en figuurlijk.

 Typisch trouwens dat een dealer een onderdeel niet meer zegt te kunnen krijgen en een prijs noemt die nergens op slaat en een lokale auto-onderdelen shop, een type winkel dat je hier overal tegen komt want er wordt een hoop in eigen beheer gedaan, voor een acceptabel bedrag het onderdeel wel nw èn origineel weten te vinden .... Misschien is het deels een miscommunicatie geweest en zijn Lei's met Euro's verwisseld.

 Maar maakt niet uit. Onderdeel is gevonden en de Peugeot blijft nog ff 'in (mijn) leven'. Alleen voor een motoronderdeel de hele wagen moeten afschrijven cq naar de sloop brengen, staat me tegen. Ik had me bovendien bedacht, die auto nooit weg te doen. Het is een ding en die hebben bij het juiste onderhoud tenslotte het eeuwige leven. Niet dan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten