donderdag 22 februari 2018

Inslaan

 Weer een dag met een koude start. Het zou verboden moeten worden. Bij vieren en op een koffie na in Sibiu nog geen moment van een pas op de plaats gehad. Prada naar buiten gelaten, het kleintje verzorgd, Mariana naar haar werk gebracht, Prada de pillen gevoerd, boodschappenlijst gemaakt, nogmaals een vragende boodschap naar de Peugeotgarage gestuurd en hop in de auto. Negen uur en opweg naar Sibiu. Is alleen voorgekomen met zieke pups.

 Om de een of andere mij achteraf niet meer heldere reden voor de Carrefour ipv de Auchun gekozen. Misschien was het voor de vis, maar wat ik wilde, hadden ze niet en de rest was zoeken en deels niet vinden. Het assortiment is in beide zaken natuurlijk niet identiek. Aardig om de verschillen nog eens te registreren. Duurdere dranken, maar minder keuze in bier. Mooier ogende groente-afdeling. Beperkter aanbod in de bad- en douchemiddelen. Heet tegenwoordig bijna allemaal 'gel'. Een hoop meer non-food, maar daar was ik er niet voor.

 Uiteindelijk voor de vis, bier en smoothies alsnog de andere supermarkt ingelopen. Lullig is dan, dat je eerste met je kar naar je wagen moet en dan opnieuw naar binnen. Bovendien enige honderden meters de andere kant op, wat met het oog op de parkeerplaats weer niet handig is. Om de auto te verzetten ging me echter te ver. Sportief met de aanvullende boodschappen terug gelopen. Conditie- en krachttraining ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten