zondag 4 februari 2018

Stijf

 Een links geblokkeerde nek. Een nwe winterse traditie? Niks tegen tradities maar dit soort hoeft niet. In de nacht niet weten hoe je je zonder pijnscheuten kunt verdraaien, is niets dat het herhalen waard maakt . En het geklungel 's morgens voordat je je sokken aan je voeten hebt is voor één keer komisch maar dan vooral als het daar bij blijft. Zelfs de honden hun wandelling onthouden. Al dat getrek aan arm- en schouderspieren is misschien niet de directe oorzaak, maar verhelpt het zeer zeker niet.

 Blijkt Prada goed 2,5 uur later weer over de schutting verdwenen. Ik kan het haar deze keer moeilijk kwalijk nemen. Vindingrijke doorzetster. (Mag dat onscheid bij honden wel nog?) Dacht dat ik de passeermogelijkheid omzeep had geholpen. Moet iets zijn met springen en optrekken/klimmen, Ik zou het willen zien, maakt de oplossing misschien eenvoudiger of maakt duidelijk dat er met de beste wil niks aan te doen is zonder algehele grote ingreep. En dat is nou net niet de bedoeling met het werk aan de schuur voor de boeg.

 Ook onlangs pas gerealiseerd, dat dan de hele binnenplaats weken open zal liggen naar buren en verder. Dat zal een strikte discipline van binnen houden vereisen wil Prada haar oude gewoontes niet met groot gemak kunnen voortzetten en Rosa ze overnemen. Tegen die tijd is Prada gecastreerd maar komt Rosa in haar eerste loopsheid. Ik voel een neiging opkomen om weg te kruipen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten