woensdag 3 december 2014

Opbergen

 Mooi! Verhuisdozen. Mooie verhuisdozen. Mooi dat ze er zijn. En mooi dat ze 'mooi' zijn in zoverre zo'n kartonnen rechthoek iets moois heeft. Het is ook goed dat ze er zijn. Goeie timing. Was toe aan iets externs met een ondersteunend effect. Dit stimuleert misschien zelf, maar het is vandaag te laat om dat te checken. Ben benieuwd hoe snel de dozen een niet te ontwijken onderdeel van de inrichting worden. Of ga ik alles in één kamer opstapelen? In Utrecht hadden we een garage van 30m lang, die mis ik nou wel.

 Ik moet nu natuurlijk zeggen, dat we nooit hadden moeten verhuizen. Tenminste niet naar Frankrijk, want of we anders nog steeds aan de Oude Gracht zouden wonen, is ook maar de vraag. Zoals er meer vragen zijn te verzinnen, waarop je dan weer je fantasie kunt loslaten voor de antwoorden. Sowieso maar geen achteraf-getut. Als je alles vooraf had geweten, liep ik nou niet met ingebouwde elektronica rond en zou Yoland waarschijnlijk nog leven. Bullshit, dus!

 Toch zal deze laatste verzamel- en opruimronde ongetwijfeld de nodige herinneringen oprakelen. Een hoop dingen zijn onlosmakelijk met momenten uit het verleden verbonden, zullen als sleutel fungeren bij het openen van vergeten uithoeken in de herinnering. Zo'n confrontatie met voorbij momenten of gebeurtenissen kan natuurlijk weer diverse kanten op. Ik denk, ik ben er klaar voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten