donderdag 4 december 2014

Guillotine

 Hij is er vanaf!! Vier dozen staan klaar om gelabeld en uit de weg te worden gezet. Een half uurtje werk. Enkel lege potten in diverse formaten. En ....... het valt een beetje tegen. Stiekum toch gehoopt op een wat feestelijkere stemming. Iets meer "Ha, eindelijk!"

 Nu geldt voor het pakken van mijn boedel natuurlijk hetzelfde als voor mijn koffers aan de vooravond van een reis. Ingepakt = weg willen. Dus enige terughoudendheid is op dit moment niet verkeerd, maar die neiging naar lichamelijke onpasselijkheid mag van mij achterwege blijven. Het is absoluut niet vergelijkbaar met de fysieke afkeer van een paar jaar geleden tegen alles wat met werken aan deze plek te maken had. Maar de maag duwde toch een paar keer op een vervelende manier slokdarmopwaarts. Nog net geen kokhalzen. Meer een waarschuwing dat het weleens zover zou kunnen komen.

 Teleurstellend. Vooral niet in meegaan. Het signaal is overgekomen. Verder kan ik er niets mee. De dozen vullen zich niet vanzelf. Kaboutertjes zijn leuk, maar als ik ze zelf niet verzin, zie ik ze niet. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Samen zullen we d'r wel uit komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten