zondag 14 december 2014

Bedrand

 Weinig opzienbarends gedaan en desondanks is de dag voorbij gegaan. Meer inzichtelijk resultaat dan concrete vormgeving. Was natuurlijk leuk geweest, als ik vandaag ineens in vliedende vaart alles afgehandeld had, wat de afgelopen drie weken is blijven liggen. Ik ben niet eens op het idee gekomen ... Het was zondag, zeg! Morgen de was ophangen. Badkamer poetsen. Eindelijk de afwas doen ipv erover praten. Een kerstboom opduikelen en dan kan het serieuze werk beginnen. Zou het werkelijk? Het kàn!

 Tussen al het gemopper door is trouwens al een hoop gebeurd. Wat mist zijn de grootse gebaren. Spraakmakende resultaten. Der Schwung fehlt. Aan het eind van de dag sta ik niet versteld van mezelf en denk: "Poe, poe. Knap gedaan!" Meer een "Nou, nou, is dat alles?". Ja, ja, het is nooit goed. Ik weet het en heb d'r zelf last van.

 Dat alles is voor morgen en daarna. Nu eerst een bak warm water met een smaakje. Richting de dagafsluiting. Niks teveel gegeten. Alcohol op het vrekkerige af. Uitgebreid aandacht aan extra beweging besteed. Een beetje teveel voor de Pc gehangen. Links en rechts bezig geweest met weinig steekhoudende zaken. Me verwonderd, geërgerd, verdiept en ontspannen. Beetje gemopperd en wat geschreven. Kon slechter, toch? Ooooooo ja, makkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten