maandag 8 december 2014

Irritaties

 Ik loop door het huis, laat mijn blik over de spullen glijden die overal liggen te liggen, een zucht ontglipt me en kan niks anders bedenken dan "Wat moet ik met al die zooi?". Heb ik dat niet ook in Utrecht gedacht? Moet al bijna. Hoewel we toen van groot naar nog groter gingen. Dat is nu ietsje anders en niet alleen qua formaat.

 Het is een beetje als op vakantie gaan .... Neem je mee, wat je nodig hebt of stouw je de ruimte vol, die je hebt? De jaarlijks terugkerende discussie of ook de achterbank voor de bagage was of het meegesleepte zooitje beperkt moest blijven tot de ruimte onder de achterklep. Zelfs toen het een break was waarin we reden ... Waarom al die extra's meeslepen als je bijvoorbaat al weet dat meer dan de helft ongebruikt gaat blijven?

 Alsof dit nog niet genoeg is, nog een onwillige aannemer er overheen ook. Ik ga gillen!!! Mag ik ff ergens Schwarzenegger spelen met een  machinegeweer in elke hand, een dikke sigaar in mijn mond en alles kapot knallen wat in het bereik van mijn speeltjes ligt? Zou het opluchten? Grrrrrrr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten