maandag 8 december 2014

Ontwachten

 De betekenis van het wachten in/voor mijn leven wordt onderstreept door het feit, dat het woord in 214 van de 1756 stukjes voorkomt en 9 keer als de titel fungeert ....Het is nooit mijn hobby geweest, maar het haalt me blijkbaar in. Is het de toekomstige rode draad? Altijd al aanwezig geweest maar onopvallend en ineens bloot gelegd of bovengekomen door afwezigheid van bedelvende alternatieven.

 Ik geloof dat mijn stemming enige extra aandacht kan gebruiken. Redenen voor dit soort existentieel geneuzel ontbreken vooralsnog. Nu zal ik me niet gelijk op de afwas storten, al schoot het (natuurlijk!) door mijn hoofd, dat ik beter het huis aan de kant kan hebben voor het geval dat .... Er zijn genoeg andere sluimerende activiteiten, die enige input van mijn kant zeer zouden waarderen.

 Eerst mijn ochtendgebed afwerken, daarna komt de rest van de dag vanzelf. De sinds nog niet zolang ingetreden zweem van relaxte vrijblijvendheid hou ik er graag in. Dat het allemaal nog op de verkeerde plek is, neem ik voorlopig nog maar voor lief. En dat zwaard ..... dat valt of dat valt niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten