woensdag 17 december 2014

Cijferspel

 19.000 pageviews .... best aardig. Daar heb ik bijna drie jaar over gedaan ..... da's pas veel! Bij elkaar dus best wel een beetje weinig. Maar is dat belangrijk? Nee, nee en nog eens nee. Statistiek zegt al niks, Google's Bloggerstatistiek schijnt nog minder te zeggen (telt bijv. mezelf mee ...) en zouden de getalletjes er niet staan, zou ik dat doen wat beter is, er niet mee bezig zijn. Maar getallen zijn leuk speelgoed.

 Bijna 1800 berichten, 19.000 (vervuilde) pageviews, op een paar weken na drie jaar onderweg in dit blog, iets van 10-15 bekeken pagina's per dag, rondom de 600 per maand ...... Tel ik de ander blogs mee, kom ik op iets van 3400 berichten, 42.000 pageviews en marginaal meer in de rest. Het zijn verankeringen van een luchtkasteel. Je kunt er net zoveel werkelijkheid in kwijt, als je er zelf in wilt stoppen.

 Ik hunker al een tijdje naar een switch. Met mijn afkeer van verandering kost dat tijd en vereist de passage van het juiste moment. Weg bij Blogger met behoud van een groot deel van diens functionaliteit. Eigen website ..... Eigenlijk is alles al gedaan. Niet ik, maar een enthousiaste Nederlandse dame, meid, vrouw. Het staat alweer kleine twee jaar in de steigers te verstoffen. Ik neem me de tijd niet om me de materie eigen te maken. Iets wat ik daarna ook bij zal moeten houden ... Dat is het voordeel van websites als Blogger, zelfs al barsten ze van de slordigheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten