woensdag 17 december 2014

Laveren

 Alles weer in kalme wateren. En ..... laat dat aub ff blijven zo. Vandaan doen wat er gisteren bij ingeschoten is en verder met de rest. Ruimen, rommelen en rust. Dat laatste is te hopen maar garantie zal niemand me geven. Iets is veranderd. Het duidelijkst merkbaar aan een volledig veranderde droomwereld. Zwaartepunten zijn verlegd of er is een andere insteek gekozen. Ik kijk anders tegen de dingen aan die spelen. Waren het voorheen feesten maar met manco's hier en daar, nu is het (onder-)zoeken waar mijn onderbewustzijn de nachten mee opluistert.

 Onduidelijkheden, onzekerheid. Je wordt er niet enthousiast, vrolijk of vol vertrouwen van en daar hoef je nou niet bepaald voor in een bamboekooi tussen de ratten in een Vietnamese rivier te dobberen in afwachting van het volgende potje Russisch roulette.

 Blik binnenboord. Focus op de zeer korte termijn. Gedachten naar een paar gangen dieper verbannen. Opteren voor bezigheden met concrete resultaten. Zandzakken voor de deur. Kaarsje branden en de rozenkrans voor het grijpen leggen. Drama. Wat is het leven zonder drama.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten