zondag 7 december 2014

Omslachtig

 Verder met rommelen en ruimen. Plaats maken voor de 'rommel' die opgeruimd in dozen gaat staan wachten tot ie verplaatst wordt naar een of de nieuwe plek. Opruimen om te kunnen opruimen. Of opruimen om opgeruimd te kunnen worden. Zoals de Cd's van de afgelopen twee jaar die nooit een geordende plek in het syteem hebben gekregen. Een eerste check heeft al opgeleverd, dat ik uiteindelijk plek te kort zal komen. Er moet bergruimte bij. Is er IKEA in Roemenië? Zo ja, dan waarschijnlijk in Boekarest. In Sibiu is er wel een METRO, maar ik kan me niet herinneren nog zo'n blauwe doos met een andere opdruk te hebben gezien. Ook niet in Cluj.

 Maar goed, ik heb me ooit wat bedacht en merk bij het rommelen met de Cd's, dat ik daar nog steeds achter sta. Het is alleen veel meer werk, dan ik in eerste instantie bedacht had .... en dat was ik ff vergeten. Nummers komen overeen met een Lp of Cd, staan soms samen op één verzamelding en soms ook niet. En die verzameldingen zijn niet altijd wat je hebben wilt ... Helder toch? Een hoop gecheck en geschuif en dat was ik op een gegeven moment duidelijk zat. Dat mag dus nu.

 Staan me nog meer van dergelijke verrassingen te wachten? De wijnkelder gaat extra aandacht vragen. De boeken zijn al jaren ingepakt. Het keukenspul? Nee. Niet zeuren dus ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten