woensdag 24 december 2014

Aanloop

 Als je zo'n dag als gisteren gewoon als verloren beschouwt ipv er met veel fanfasie nog iets nuttigs in te willen zien, dan kun je een rit als maandag in alle rust over twee dagen uitsmeren. Gisteren nog wel het een en ander gedaan, maar veel meer dan in beweging blijven om niet in slaap te vallen was het niet. Je mag best van een carlag spreken.

 In een moment van ontbrekende dufheid nog wel de supermarkt ingedoken met het vaste voornemen om niks raars, extra's of  overdadigs aan te schaffen. De schappen waren danig geplunderd, dat scheelt al een aardig end. Verder naar simpele zaken gekeken, maar dankzij de wijn, want iedere (feest)dag Bordeaux gaat ook vervelen, en nog wat van die 'kleine' dingen stond er aan het eind van de rit ruim het dubbele op de teller van een normaal tocht door de Super.

 Vooralsnog niks om te versieren. Misschien kan ik de rondstaande dozen in een leuke setting bijeen schuiven en opstapelen, kleedje er overheen, wat kaarsenstandaards erop en een berg groene en rode glaasjes er omheen met theelichtjes erin. Voilà, Kerst aan de vooravond van de verhuizing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten