maandag 22 februari 2021

Wegruimen

 Een herstart voor vandaag. Zien dat we iets voor elkaar krijgen gebokst. De moraal is het belangrijkste in dit verhaal. Een deel van de afwas lijkt me een start met de minste problemen en het grootste effect. Vreemd genoeg is maar één van de dames in het dagelijkse leefgedeelte van het huis. De andere twee zijn na de wandeling van vanochtend in de tuinkamer blijven hangen. Scheelt mogelijke irritatie. Nu kan maar eentje voor mijn voeten lopen bij de afwas.

 Wat glazen, borden, bestek. Geen grootste zaken. De laatste paar overgrote pannen wachten nog maar ff. Vooral ruimte maken rondom gootsteen en koffiemachine. Misschien ook iets met de overdaad aan kruiden die Mariana voor de slacht had kocht en vervolgens maar zeer deels heeft gebruikt. Een paar keer gevraagd of ze niet veel te veel aan het inslaan was. Neuuuuh! Nu mag ik zien, waar ik het spul weggestopt krijg. De meeste kruidenpotjes zijn goed gevuld en plek voor reserveopslag heb ik niet voorzien.

 Een volgende sta-in-de-weg zijn de 10 potten met worstvulling. Geen idee waar ik die tussen kan frommelen. Dan nog de lege, schone potten ..... alles bij elkaar neemt het een goed deel van het aanrecht in beslag. Het vereist een overwinning op mezelf. Ook in optimale conditie niet mijn favoriete bezigheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten