zaterdag 20 februari 2021

Afkerig

 En weer sneeuwt het. De winter weet niet van ophouden. Weekeinde. Moe. Ergens iets misgegaan in de settings. Nog maar een koffie dan? Moet iets met de ham vandaag en natuurlijk met wat slepend spul. Denk dat dat wel gaat lukken. D'r zal wel wat doorbijten bij komen kijken, maar ik denk, dat ik dat inmiddels wel aan kan.

 Vroeg me gisteravond af waarom het allemaal weer zo hangerig gaat. Maar dat zit 'm natuurlijk in al het geschakel van het ogenblik. Nog steeds niet mijn sterkste kant. De mens vergeet snel. Moet wel zeggen, dat het minder stroef gaat dan het nog niet zo lang geleden deed. Stramienen. Sjablonen. Ritmes. Regelmatigheden, saai maar Oooooo zo makkelijk.

 Het is weer of nog steeds zo ver, dat bezig zijn belangrijker is dan de hoeveelheid werk die verzet wordt. Stoepje vegen .... Al gedaan vanochtend. Burgerplicht. Moet tenslotte sneeuwvrij zijn. De ham en de grote pannen. De invulling voor vandaag. En nee, die kleine, vervelende, irritant slepende klusjes verlies ik niet uit het oog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten