woensdag 24 februari 2021

Drama

 Vannacht in een romantische bui geweest. Details zijn alweer verwaterd maar het ging om mij en een vrouw. Een vrouw waarvan het beeld niet duidelijk werd, maar blank (mag dat nog?) en met lange haren. Op het moment, dat we elkaar leren kennen maakt de vrouw direct duidelijk, dat er geen valse hoop gecreëerd moet worden, ze heeft al iemand. Desondanks blijkt het wel snel raak èn dat van twee kanten. Dat suddert zo wat door en uiteindelijk neem ik afscheid met de woorden "It is better to stop then to go on hurting each other".

 Engels in mijn dromen. Drama kan me niet ontzegd worden. Door het voorgaande verhaal heen stak een 'van 't Hek'-typetje continu de draak met alles wat naar het romantische neigde. Uiteindelijk verdween hij met een veelzeggende blik in de ogen en een oude uitlaat onder zijn arm in een gloednieuwe auto.

 Zo'n nacht waar geen touw aan vast te knopen is. Maar alles beter dan het gehallucineer van ooit. Weer een tijdje geleden. Zie af en toe nog wel dingen die niet kunnen, maar raak er niet meer van onder de indruk. Alles went. Blijkt maar weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten