dinsdag 16 februari 2021

Herpakken

 De Oriëntexpressprestatie in ETS2 is behaald. Stand is 34 van 82 of 83 te behalen prestaties en dit was de eerst waar ik bewust mee bezig ben geweest. Ff weer genoeg van het behalen van prestaties. Laat de uitbreiding maar eens komen. Toe aan een tijdje probleemloos touren door Europa. Toe aan wat je de normaliteit zou kunnen noemen, ook qua vleesverwerking. De dagelijkse routines komen in het gedrang.

 Aan de ene kant vlot alles vrij aardig en aan de andere kant wil het met een aantal zaken niet zoals het zou moeten. De meesten van die onwilligheden zijn oude bekenden. Een nieuweling is de kweekbak, die ik enige weken geleden besteld heb. Het ding zat eerst vast in winterse omstandigheden en nu stokte het vanwege exportproblemen agv het recente vertrek van GB uit de Europese vrijhandelsunie. Mag hopen, dat dit geen weken gaat duren. Maart komt er aan en er moet gezaaid worden, wil ik straks kunnen oogsten van zaad, waarvan ik weet wat het inhoudt.

 Ook de aannemer zou veertien dagen geleden zijn gezicht hebben laten zien om de voorbereidingen voor de aanleg van de kas af te ronden. Geen aannemer gezien. En zo zijn er nog een paar. Achter mensen aan lopen is een van de vervelendste bezigheden, die er bestaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten