dinsdag 23 februari 2021

Detox?

 De dag is alweer bijna voorbij. Het gaat niet verkeerd. Krijg weer zin in het een en ander. Vanavond ipv in het oude nieuws in 9gag.com gedoken. Dat doe ik de laatste tijd met enige regelmaat mn op het eind van de avond. Die website heeft iets, wat ik maar moeilijk kan benoemen. Hoewel ik inmiddels rustig kan stellen, dat ik meer dan 90% van de inhoud ken, waar je in een uurtje doorheen kunt scrollen, kijk ik er iedere keer weer naar zonder me te vervelen.

 Het is een mix van grappen, onzin, historische personen en/of momenten, gif's, (pseudo)wijsheden, persoonlijke noten en meer. Het meeste scroll ik voorbij, omdat ik het al ken en/of oninteressant vind. Af en toe zit er iets nieuws (of ouds?) tussen of bekijk ik iets, waar ik tot dan toe langs heen ben gegaan.

 Die website heeft een drainerende werking. Onrust verdwijnt. Zelfs de drive om te bloggen vervlakt. Het is, alsof ik van een stop ben voorzien en die eruit wordt getrokken. En als ik me tot de afdeling 'Animals' beperkt met foto's en video's van vnl honden en (jonge) katten, dan vergeet ik zelfs de tijd. Ik hou er nooit mee op omdat ik het zat ben, maar altijd in een oprisping van verstandig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten