zondag 7 februari 2021

Eigens

 Nederland heeft het weer dat ons hier aan het eind van de week te wachten staat. Sneeuw, temperaturen stevig in de min en ook overdag niet boven de nul. Wat Nederland de komende dagen in de nacht heeft, hebben wij straks overdag. Verschil moet er zijn. Dat wordt ff slikken. Mijn aanpassingscurve was hard op weg in de andere richting. Niet dat ik al in de tuin bezig was. Tenminste niet fysiek. In gedachten eigenlijk al weken.
 
 Je gedachten moeten ergens mee bezig zijn, toch? Als de dood een beetje in de vergetelheid geraakt, grijpen andere lijnen hun kans. En eerlijk gezegd heb ik daar niks op tegen. Zo af en toe, maar steeds minder, vallen van die oude gedachtenflarden op je dak. Dan is het ff  "O ja, dat hebben we ook nog" en dan gaan we weer verder.

 Tijd, zoals het al tijden tijd is, om de oude rommel eindelijk eens op te ruimen. Niet zozeer wat nog in verhuisdozen zit als wel wat afgehandeld moet worden dan wel waar het afhandelen van opgestart moet worden. Zoals al vaker aangehaald. Het zijn dingen waar het resultaat niet van mij alleen afhangt. Dat stimuleert niet om er aan te beginnen. Na de Kerst zo'n akkefietje  opgepakt en daar inmiddels nog een keer achteraan gegaan en nog steeds niks geen reactie. Schiet niet op. Vrgt om zwaarder geschut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten