zaterdag 27 februari 2021

Plaatsgebrek

 Klein fruit trekt steeds meer. Het is gisteren niet de eerste keer geweest, dat het me door het hoofd ging. Nadeel is, dat het met plantafstanden van een meter of meer een ruimtevreter is. Het zou geen probleem zijn, als de buren eindelijk eens werk van de verkoop zouden maken. Helaas wijst daar niets op.

 Daar is plek voor bosbessen, vlierbessen, aalbessen, kruisbessen, appelbessen en weet ik welke andere bessen nog meer. Grasmaaien, snoeien, plukken, klaar. Ooit was het idee om daar iets met pony's te doen. Mariana zal nog wel willen. Ik heb inmiddels zo mijn vrgtkns als ik zie, dat ze al het werk mbt beesten uitbesteed aan derden muv het zoeken naar kippeneieren. Dat vindt ze schijnbaar te leuk om iemand anders in de maag te splitsen. Ik had die beesten allang in een ren gezet met legplekken in het nachthok ipv iedere dag over strobalen te klimmen, onder gestapelde oude zooi te kruipen en de hooizolder te bezoeken.

 Mariana kan zich bij een eventuele uitbreiding van onze plek beter bij haar bloemenmanie houden. Dat doet ze heel aardig en met maar een hele kleine kans, dat het daarvoor benodigde werk ooit op mijn toch aardig volle bordje komt te liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten