donderdag 18 februari 2021

Iberia

 Nog een stuk rit en dan hou ik het voor gezien vandaag. Denk ik. Is altijd weer ff afwachten hoe de avond zich ontwikkelt. SCS had voor vanavond grootst een 'stream' aangekondigd van een rij-impressie door de nwe uitbreiding voor ETS2. Wel ff gekeken, maar al snel afgehaakt. Zitten twee types een beetje tegen elkaar aan te neuzelen, terwijl eentje ondertussen een vrachtwagen met lege aanhanger over de (snel-)wegen stuurt.
 
 Snap niet dat mensen steeds weer moeten lullen, zelfs als ze in hun eentje een video presenteren. Kop of koppen in beeld en liefst nog een bewegend berichtenscherm in een hoek. Kop en verdere zooi graag weg en laat de beelden voor zich spreken. Nou, die beelden hadden me ook weinig te vertellen. Als het goed is, zou ik nu een voorproefje gehad moeten hebben van het nwe lichtsysteem. Duidelijk niet aan mij besteed. Mocht er al een verschil zichtbaar zijn, dan springt het niet in het/mijn oog.

 Een weinig stimulerende reactie. Ik hou 'm dan ook voor mezelf. Dit itt tot een hoop andere volgers van de stream, waarvan een groot deel alleen maar zat te zeuren om nwe andere zaken als een realistischer motorgeluid. Als programma-ontwerper en mn het update-team moet je een aardige dikke huid hebben aangekweekt, als het normaal, dat dit iedere keer weer over je uitgeschud wordt. Doe mij gewoon die uitbreiding van de kaart maar.... en rap een beetje (grapje!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten