zondag 7 februari 2021

Gekilled

 Zó, dat was geen kattepis. WhatsApp is onttakeld. Wacht nog ff met het geheel verwijderen van het systeem, maar de meeste chats zijn gewist na de personen op de hoogte te hebben gesteld van mijn wieberen en waarheen. Het overzetten van de foto's is monnikenwerk, als je niet met een betaald programma of een cloudconstructie wilt werken.

 De ene klus geklaard en me met een andere opgezadeld of deze in elk geval een stuk nijpender gemaakt. Ik zit nou op iets van 10 à 15 duizend foto's (digitaal) waar 'ns een keer iets mee moet. En dat voor iemand die helemaal niet alles en iedereen loopt te fotograferen of de resultaten van anderen krijgt toegestuurd. In elk geval het kaf van het koren scheiden. Maar liefst ook ordenen en van een aantal duidelijke onderwerpen iets van een boekwerk in elkaar flansen, maar dan wel netjes.

 Iets voor lange, donkere winteravonden met warme chocola of glühwein onder handbereik. Voorlopig gaat daar dus niet zoveel mee gebeuren. Maar het is oppassen. Het is zo'n terrein waarbij uitstel makkelijk afstel kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten