zaterdag 20 februari 2021

Inslaan

 Loop vast in het bestellen. Nederland, Polen of Roemenië? Als nou alles op één plek te krijgen was, zou dat de keuze al een stuk makkelijker maken. Zeker als die ook naar Roemenië levert, wat niet altijd het geval is. Tegenwoordig check ik dat eerst, voordat ik me aan het aanbod verlekker. De vrg is ook hoe ver wil ik me in het produktieproces verdiepen? Wat wil ik allemaal kunnen meten? Welke extra activiteiten zie ik me doen? Wat heb ik ècht nodig en wat is meer voor de leuk?
 
 Weet ik wel wat ik wil? Of wil ik teveel? Meer dan waar momenteel in alle redelijkheid ruimte voor is en heeft iets in mij door dat niet alles zin maakt? Ik wil bijv. al een kleine eeuwigheid iets met kaas maken. De kaas zoals we die in Nederland kennen, niet wat daar hier voor door moet gaan. Ze kennen wel iets wat in de richting komt, maar dat is zoeken. De laatste verheugende aanschaf was op de kerstmarkt van 2019. Heuse belegen Gouda. Helaas was er dit jaar geen kerstmarkt en heb ik tot op heden niet uit kunnen vinden of die lui een winkel ergens hebben of alleen op markten staan.

 Ik wil dan vooruit, doen, iets nws en onderschat ws het benodigde werk. Maar eerst natuurlijk de spullen. Wel om te gebruiken en niet ergens in een hoekje van een kast te laten verpieteren. Ik geeft het een nachtje, denk ik, dat doet vaak wonderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten