dinsdag 16 februari 2021

Slapjanussen

 Het is ze weer gelukt en niks zal ze van het doordrammen weten te weerhouden. Een ander berekeningsmethode er tegen aan en eindelijk, eindelijk is de houtkachel die boosdoener, die men er al jaren van probeert te maken. Dank de nwe rekenmethode zelfs 'vervuilender' dan een oude diesel, slijtage aan banden en remmen mee gerekend.

 Fijnstof... "Wok op het vuur, kaarsje aan, fijnstofpiek in huis". De VK duikt er direct op als een hyena op een dodelijk verwond dier. Waar wil men heen? Nederland zou Nederland niet zijn, als men het in eerste instantie niet op nauwelijks te controleren adviezen zou houden, maar de teerling van het formaat blauwe vinvis is geworpen.

 En als we het fijnstof uit ons leven gebannen hebben (Gaat niet lukken!) of tenminste weer de nodige aangename bezigheden omzeep hebben geholpen, gaat het straks om het vele malen gevaarlijkere nano-fijnstof. En dan komt de VK dezelfde dag met de vrg "Zijn we kleinzieliger?" Dit in het kader van de code rood meldingen nav sneeuw en ijs. Dat is geen vrg, dat is een feit. Kleinzieliger, betuttelbehoeftig.en met een overheid die zich tot in detail met ieders leven denk te mogen bemoeien. Wacht maar, straks blijkt ook zuurstof niet zaligmakend zonder dat het eerst gefilterd is en loopt iedereen 24/7 met een masker op waarbij dat mondkapje van tegenwoordig geheel verbleekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten