zondag 14 februari 2016

Zoekplaatje

 Er is iets, wat het niet is. Maar wat? Ik draai ergens omheen. Begin te beseffen, dat ik ergens omheen draai, maar weet niet, waar omheen dat zou moeten zijn. Er is een neiging om te pushen. Maar waar tegen? Blinde muur? Glaswand? Is het het gewicht van de laatste loodjes van de laatste loodjes? De neiging om op te geven cq de boel de boel te laten? Er valt iets tegen. Maar wat en waarom?

 Gewoon ff een wat zwartere kijk op de zaken? Zou kunnen met zo'n kop van de afgelopen dagen en ook vandaag. Maar dan nog moet er een kern van waarheid zijn. Welke? Dingen duren te lang. Dat is een feit. En ongetwijfeld weegt het wachten zwaarder, omdat ik al jaren wacht op de realisatie van een gewenste toekomst, maar die paar mnden meer op het totaal kan het niet zijn. Wat dan wel?

 Is er de vrees, dat iets tegen gaat vallen? Wat kan er nou tegenvallen, als je zo bovenop de realisatie van het gewenste zit? De tijd? Ok, maar die hebben we net gehad. Het resultaat? Zou het? Het simpele feit dat een soort van einde in zicht is? Meer iets voor over een jaar of twee.

 Waar moet ik het zoeken? Er is iets, dat maakt, dat het totaal voor mij niet één geheel is. Ik heb het gevoel, dat ik nog steeds moet kiezen, waar ik heen wil, terwijl er toch éénduidige keuzes zijn gemaakt. Wil ik al anders, voordat ik ben, waar ik zijn wilde? Zou knap stom zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten