vrijdag 5 februari 2016

Verstandiger??

 Nou zou ik vandaag toch zo graag godsgruwelijk dronken willen worden ... helaas heb ik die onbevangenheid niet meer. Waar is de tijd gebleven, dat je met een goed gevoel de week afsloot, de kroeg in dook en ergens in de volgende ochtend, een hoop drank rijker en dito centen armer uit een obscure gelegenheid naar buiten stapte in de hoop het bed te halen, voordat je in slaap viel??

 Met het stijgen der jaren verstrakken niet alleen de spieren, maar ook de teugels der losbandigheid. Begrijpelijk en verklaarbaar, maar jammer. Soms moeten de remmen niet zozeer los, maar je je vooral niet met die dingen bezig houden. Gaan met die banaan, zelfs als je uiteindelijk in de puree terecht komt.

 Dat is dus waar het mis gaat. Je overziet de dingen zonder ze zo nodig te moeten doen. Ervaring heet dat. Kan zoiets niet gewist worden? Een mooi clean-sweap, low-level format en met dat ouwe lijf in onbekende mogelijkheden duiken... Negentigers zonder voorbehoud op de discovloer. Lol!! En meer dan dat. Een verademing, als de bekkenbreuken even buiten beschouwing worden gelaten. Ach ......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten