woensdag 3 februari 2016

Ruimen

 De zevende dag (!!) en nog niet waar ik wezen wil. Maar onderweg. Vannacht, kort na twaalven blijven hangen op het installeren van update 145 van de 209, maar ondanks dat vanochtend het geïnstalleerde deel zonder fouten kunnen configureren. Als de sodemieter een herstelpunt aangemaakt en het ding weer laten zoeken naar de ontbrekende 65 updates.

 Toch ronduit knullig, dat eerst alles wordt overgepompt en als er iets misgaat, het hele spul opnieuw opgehaald moet worden ipv de harde schijf gehaald. Maar laat ik met het eerste resultaat tevreden zijn en hopen, dat de resterende bestanden geen andere problemen gaan opleveren, dan het weet ik hoevaak opstarten van de procedure.

 Ondertussen is nummer 13 een eigen Wifi rijk geworden, is er een vaste telefoonlijn en is alles op een nette en coöperatieve manier aangelegd. Dwz dwars door de muur ipv gaten boren in raamkozijnen. Daarmee is de aanwezigheid in de kroeg geen verplichting meer maar een keuzemogelijkheid. Ik zal er nog regelmatig zitten, maar dat ik nu 's morgens op ouderwetse wijze bij mijn eerste koffie het wereldnieuws kan bekijken en mogelijke gedachtenspinsels direct het net op kan pompen geeft een gevoel van bevrijding. Weer een dwarsligger minder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten