zaterdag 13 februari 2016

Afwerken

 Hoelang duurt het nog, voordat ik, mocht ik het willen, een deur achter me kan dichttrekken en de wereld de wereld laten?? Het geduld houdt stand in golven. Een hele week bezig zijn met afrondingszaken en moeten constanteren, dat weinig concreets valt te stellen over een einddatum, maakt ongeduldig.

 Goed, de aanstaande priester begint maandag met tegelen, de aannemer is vast weer vergeten dat hij beloofd heeft de septictank aan te passen, parket voor in de slaapkamer is besteld voor half maart, bed voor erna, klerenkaskeuze komt maandag, dan ook hopelijk de concretisering van de laatste loodjes in de keuken, de twee dagen voor de offerte voor de trap duren inmiddels alweer twee weken, CV kan door nu we beloten hebben de koperen buizen te spuiten, de eettafel is op de rails gezet, kozijnen en deuren worden in de twee helft van mei afgewerkt als de tafel wordt geleverd, de stenen voor de vloer van de voorraadkelder moeten gepolijst worden om te zien of dat idee werkt, is de badkamer getegeld kunnen de glazen deuren opgemeten worden, etc, etc.

 Eerst de plee, dan het slapen en tenslotte bad en douche. Civilsatie maakt het niet eenvoudiger. Jammer, dat je het niet met een casco afkunt, want dat stond er in een mum van tijd. Nou ja, mum, in anderhalf jaar. Inrichting en afwerking gaat daar overheen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten