woensdag 3 februari 2016

Stoven

 Terug'gevlogen'. Bedacht me, dat ik een pan op het vuur heb staan. Weliswaar op de elektrische versie maar dan niet op de allerkleinste stand. Alle gerelativeer heeft geen zin. De realisatie heeft de rust verstoord en alleen checken of niks verkeerd is gegaan, kan de rust herstellen.

 Op de terugweg weer als taxi gefungeerd. Ditmaal voor de buurvrouw. Bij bekende gezichten neem ikzelf bij tijd en wijle het initiatief om te stoppen, daarnaast word ik ook door mij vreemden aangesproken, die weten, dat ik uit Coveș kom, en graag mee terug zouden willen. Op de heenweg zou ik voor iedere voetganger kunnen stoppen, die in de richting van Agnita loopt. Die persoon gaat of naar het stadje (7 km) of naar de grote weg voor de bus naar Sibiu, toch ook een wandeling van goed 3 km.

Maar goed. Niks aan het handje. Vuur lager gezet. Naar 24 gelopen en gezien dat de Pc z' n updates weer heeft verzameld en het downloaden kon worden opgestart. Dik 60 bestanden te gaan. Halfuurtje. Daarna het installeren. Dan het configureren. En als dat allemaal goed gaat, kan iTunes opnieuw geïnstalleerd worden en de iPhone gedesimlockeerd worden ..... daar is het een week geleden allemaal om begonnen. Een fluitje van een cent. In theorie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten