vrijdag 26 februari 2016

Leegloop_2

 Moe. Uitgekakt was ik al, maar er is meer. Weer een eindstreep gescoord, of tenminste bijna. Is toch iedere keer weer ff door de knieën met het laten bezinken mee. Done ..... de vloer moet nog en de elementen gemonteerd, maar na meer dan twee jaar heeft iets vorm gekregen, dat in de tussentijd enkel als idee, als wens een bestaan leidde.

 Op wat marginale details na, die je natuurlijk liever anders had gezien, is het grote geheel z'n realisatie nabij. De minpunten eisen hun tol maar worden uiteindelijk overschaduwd door de uitputtende voldoening van de realisatie. De afscheiding van de plee is te hoog, de douche-ruime te laag, etc. De halve meter krimp heeft de badkamer geen goed gedaan. Het zijn de aanpassingen gaande de bouw. Een bouw die inmiddels aan het vierde jaar begint. Of was het pas z'n derde? Te lang in elk geval.

 De septictank is vandaag ook aangepast. Dus als de plee hangt, kan ie dus ook gebruikt worden. Geen tweehonderd meter sprint meer met bijeen geknepen billen. Ik zal het werkelijk geen moment missen. Een ochtendgebed zonder onderbrekingen, een soepel begin van de dag. Nu dat bed nog ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten