maandag 15 februari 2016

Hergebruik

 Beginnen in Schaesberg en 'eindigen' in de buurt van Schässburg .... klinkt bijna naar een pas op de plaats ipv een dikke 3000 km rondtrekken door Europa.

 Van die kleine gedachten, die weer voorbij komen, als ik mijn aantekeningen uit de wolk laat neerdalen. Belangrijker zijn de tendenzen, die uit eerdere notities kunnen opdoemen, zoals de hoop dat na de verkoop ineens alles anders zou zijn, het leven vrijer en soepeler zou verlopen. Dat je zoiets bedacht krijgt na 8 jaar geforceerde stilstand, kan ik wel begrijpen, maar het slaat natuurlijk nergens op. Maar misschien is het wel een verklaring voor de huidige onvrede.

 Met de verkoop zijn mogelijkheden gecreëerd door het wegvallen van belemmeringen. Meer niet. Dat betekent niet, dat je leven ineens anders verloopt. Gelukkig niet. Daar moet je wel iets voor doen. Misschien is het het beste te vergelijken met jarenlang sparen voor een grote aankoop en op het moment suprême het zonde vinden om het bijeen gespaarde bedrag aan te breken. Toch is dat de enige manier om te krijgen wat je hebben wilt .... dus of het bezit van mogelijkheden of het bezit sec. Kies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten