maandag 29 februari 2016

Aanduwen

 De dag had slechter gekund en is nog niet voorbij. Mijn startende plus over de rug van de Franse belastingdienst gehaald. Nu afwachten wat het resultaat is. Het zijn namelijk niet alleen de regels, die tellen maar ook de uitvoeders. En in deze zijstraat was er vorig jaar een nieuwe trut aan de leiding, die de Himalaya qua omvang en hoogte deed verbleken met haar minderwaardigheidscomplex. Vanuit de belastingdienst gezien waarschijnlijk de juiste persoon op de juiste plek. Qua service en samenwerking een volledige miskleun.

 De verwachting is dus niet al te hoog gespannen. Hoewel logisch, correct en bijna sneervrij zal mijn reactie op het betalingsverzoek in eerste instantie met non-argumenten aan de kant geschoven worden. Een vrouw zonder empatische afwijking. Ze zou me eigenlijk sympathiek moeten zijn, maar was dat de keren, dat ik met haar te maken had, absoluut niet.

 De rest van de dag besteedt aan het verzamelen van noodzakelijkheden, zowel voor de maagvulling als het klussen. De supermarkt heb ik nog steeds niet tot in alle hoeken doorgespit. Op zo'n dag als vandaag loop ik dan ongemerkt een hoop tijd te verknoeien met kijken, waar ik nog niet of nauwelijks heb gekeken. Heerlijk! Nu retour en koken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten