zaterdag 13 februari 2016

3000

  Onwerkelijk en toch werkelijkheid. Een mens kan aantoonbaar een hoop verhaaltjes bij elkaar lullen. Op deze manier gaan we de 10.000 ook halen. Alhoewel. Dat zou, het laatste jaar geëxtrapoleerd, nog goed zes jaar in beslag nemen. Eigenlijk, maar 6 jaar. Dan zou de 10.000ste kunnen samenvallen met mijn eerste AOW.... Of behoor ik ook tot de meute, voor wie ze de ouwe dag hebben ingekrompen? Ik zou het niet weten. Nooit mee bezig geweest en dat ga ik nu ook niet doen.

 Laat ik eerst zien, dat ik überhaupt zover kom èn, belangrijker, de boel hier gerealiseerd krijg op de gewenste wijze. Vreemd genoeg schiet de blik vooruit me niet in het verkeerde keelgat. Zou mooi zijn als die reflex definitief aan kracht heeft verloren. Per saldo verandert het niks, maar het scheelt een hoop onnodige inwendige drukte.

 Zes jaar aan dit blog doorschrijven impliceert ook zes jaar geen grootste veranderingen. Zes jaar schaven, schuren, afronden, bijwerken en meer soortgelijks. Het idee laat mijn enthousiasme nou niet direct oplaaien. Laat ik niet op de komende jaren vooruitlopen. Lijkt me een goed idee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten