zondag 28 februari 2016

Rade

 Weer gedroomd over het maken van contact met een onderaards volk, bereikbaar via een put. Geen vijandelijkheden, geen verbazing van hun kant, meer het soort ouderlijk overleg, wat je altijd al gehad had willen hebben, maar nooit heb gekregen.

 Het is niet zo moeilijk te duiden, maar wel raar. Of ook weer niet. Alles is zo goed als gerealiseerd, maar mijn draai heb ik daarmee nog niet gevonden. Zelfs de nieuwe invulling is er grotendeels. Wat ontbreekt is de worteling. Het huis is er bijna, het thuis bij lange na nog niet. Iets wat uiteindelijk toch alleen uit mezelf kan komen. Stel ik me zo voor. Veel ervaring heb ik er tenslotte niet mee. Wanneer was dat ene momentje van thuisvoelen qua plek? Ergens 2000/2001 in Frankrijk.

 Verder is het meer een gevoel, dat ik van momenten ken op vakantieplekken als Umbrië, Korcula, Parijs, Toulouse, Rome en een beetje Utrecht. Om de belangrijkste te benoemen. Welke stukjes zijn het op de respectievlijke plekken geweest en zijn die overhevelbaar?? Laat mijn dromen zich daar nuttig maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten