woensdag 17 februari 2016

Aftikken

 Nu begint het er weer een beetje op te lijken. Mijn corvee gedaan. Incl. een knieval voor de Rsi. Die hebben letterlijk op hun website staan, dat ze geen boodschap hebben aan afmeldingen. Daar is een andere instantie voor verantwoordelijk. En zonder bericht van die instantie, doen zij niets, helemaal niets anders dan standaard ieder kwartaal de papieren opsturen, die ingevuld moeten worden en bij vertraging 50 euro boete kosten. Voor dit soort brutale ambtelijke arrogantie moet je bijna weer respect hebben. Ergens hebben die lui het idee, dat het gepeupel vernederd wil worden en zij de geroepenen zijn om die edele taak ten uitvoer te brengen.

 Zien hoeveel resultaat dit afronden gaat scoren. Je gaat natuurlijk altijd uit van 100% maar de praktijk is in de regel weerbarstiger dan je eigen voldoening. Maar dat deel is niet meer voor vandaag. En ook niet voor morgen. Morgen is glas aan de beurt. De badkamer vordert gestaag en we moeten iets met de gewenste glasdeuren. Meneer de toekomstige pater zou wel graag aan het einde van de rit de douche willen uitproberen. Qua functie dan.

 Of dat gaat lukken, waag ik te betwijfelen, maar we gaan het zien. Soms gaan dingen onverwachts snel. Het kleine tegenwicht tegen alles wat iedere keer weer weken en soms ook maanden kost voordat het tot leveren komt of tot afwerken .... breek me de bek niet open!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten