maandag 16 maart 2020

Viraal_18

 Voorlopig geen schokkende extra maatregelen agv de noodtoestand. Mn aan de grenzen wordt het een en ander strikter. Scholen waren al dicht. Nog niks over horeca en middenstand. Men gaat medicijnen ratsoeneren om speculatie te voorkomen. En de mensen wordt geadviseerd thuis te blijven, wat daar ook precies mee bedoeld mag zijn. Weet ondertussen niet waar ik me meer zorgen over moet maken. De economie of de gezondheidszorg.

 Een (klein?) deel van de bevolking zal aan de beademing en het infuus op de IC terecht komen maar de economie ligt daar al wat langer en zo ongeveer alle middelen om de boel functionerend te houden zijn al ingezet. De ongetwijfeld komende klappen zullen met onorthodoxe methoden tegemoet getreden worden. Wat gaan die zijn en wat zullen daar de consequenties van zijn? Krijg je hetzelfde als bij het virus ... Kortom moet ik me zorgen gaan maken en wat kan ik doen om eventuele problemen te voorkomen?

 Enerverende tijden, ook als je alles met zoveel mogelijk nuchterheid tegemoet probeert te treden. Van een gezapig te noemen bestaan/leven dank een Chinese onoplettendheid terechtgekomen in een turbulente draaiklok, waarvan niet duidelijk is, waar die uit gaat komen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten