maandag 23 maart 2020

Ideetje?

 Het virus houdt niet van luchtvochtigheid en warmte. Ik weet wel een plek waar de condities perfect zijn voor een quarantaine. Doe mij maar verplicht 4 weken Maldives. Met twee weken blijf je tenslotte altijd enige twijfel houden. 31º C, hmmmm. Ik hoef nieteens in een laguna villa te zitten met eigen zwembad. Maar als er niks anders beschikbaar is, doe ik daar niet moeilijk over. En mijn eigen drankjes wil ik met alle plezier zelf betalen, als de rest door de overheid verzorgd wordt.

 Als alle hotels en zo in Roemenië gevorderd zijn voor quarantaineverblijfplaatsen moet je ergens anders heen. Hopelijk hebben de instanties dan oog voor de perfecte omstandigheden rondom de evenaar. Ws, het lijkt me zeer verstandig, moet natuurlijk eerst alles goed getest en gecontroleerd worden. Ik hou me aanbevolen. Kan ik na die vier weken misschien nog blijven als coördinator of crisismanager. Dat laatste niet vanwege het virus, maar voor al die mensen die hun geluk niet op kunnen en daar aan onderdoor dreigen te gaan.

 Een fris en fruitig ontbijt met veel verse vruchten. Alleen van het idee knap je al op. Dan een paar uur in de oceaan dobberen. Zout doet altijd wonderen, als je 'de mensen' moet geloven. Na de lunch in alle rust  de zon de sporen van het virus laten wegbranden. Wel bij alles natuurlijk 1,5 m afstand houden van de andere tijdelijke eilandbewoners. Na het diner dan naar de sterrenhemel turen en God of wie dan ook op de blote knieën danken, dat je dank accuraat ingrijpen je bijdrage kunt leveren aan het tot staan brengen van het virus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten