donderdag 19 maart 2020

Aanpassen

 Zou het lukken om er vandaag een coronaloze dag van te maken. Eigenlijk is het voornemen bij deze al om zeep geholpen. Je probeert er minder mee bezig te zijn, zonder onachtzaam te worden. Maar als je dan zo'n artikel in de VK leest over het aantal doden in Bergamo, dan wordt je niet bepaald vrolijk. Het zal de plek zijn, die de uitzondering vorm geeft ter bevestiging van de regel, maar toch.

 Vanochtend mijn medicijnen gescoord en een paar doosjes paracetamol 500 mee laten gaan. We kunnen weer 3 mndn vooruit en zijn ook een beetje op het ergste voorbereid. Hoe zou de wereld er over drie mndn uitzien. Drie mndn geleden een volstrekt oninteressante vrg. Feestdagen voor de boeg, geen vuiltje aan de lucht. Tenminste, daar had je toen nog geen weet van.

 Koken en spitten, daar ga ik me vandaag toe beperken qua grote lijnen. Het is weer een prachtige dag en langzaam aan klimt ook de gemiddelde temperatuur weer in de goeie richting. Morgen ergens plastic voor de plantenkas vandaan halen en dan hoeven we in principe tot na de zomer en misschien wel langer, op wat simpele boodschappen na niet meer onder de mensen te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten