zondag 22 maart 2020

Hekloos

 Dat valt me tegen en niet zo'n beetje ook. In het ziekenhuis opgenomen maar naar eigen zeggen terug bergopwaarts en dan de column overslaan?? Een beetje toetstikken op de laptop moet toch kunnen. Het verzenden gaat digitaal, daar komt geen mens aan te pas, dus wat is het probleem?? Ooo, hij had de actualiteit niet bijgehouden deze week? Hij zit er verdomme midden in. Hij laat een uitgelezen kans liggen om zichzelf eens goed in de zeik te nemen. Een anticlimax, als je het mij vraagt.

 Natuurlijk heeft iedereen er begrip voor. Ze houden zich tenslotte massaal nergens aan. Hier is het weinig beter. Naar de kerk gaaan, een beetje in de kou staan kleumen en dan elkaar stevig in de arm pakken om de kou het hoofd te bieden .... Tja, veel is aan interpretatie onderhevig, moet ik toegeven, maar 1,5 mtr (was eerst 1 mtr) is gewoon anderhalve meter en die afstand inhouden als je gearmd staat of loopt, gaat je echt niet lukken. Nee, het was geen stel. Dan hebben we nog de terugkeerders uit Spanje, die schijt hebben aan de regels. En dan heb ik het nog niet gehad over de massale terugkeer van zigeuners, die sowieso overal schijt aan hebben. Het zijn hele taferelen aan de grensovergangen die nog open zijn. Gelukkig hokken die laatsten mn bij elkaar en zijn ze makkelijk herkenbaar.

 Het zou ook wel schrikken zijn geweest als iedereen zich ineens gedwee naar de getroffen maatregelen zou schikken. Het kalf is schijnbaar nog niet verdronken en eerder de put dempen is natuurlijk complete onzin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten