donderdag 26 maart 2020

Bedtijden

 Hondenuitlaattijd. Het mag later. Liever niet vroeger. Hoewel, ik geloof niet, dat Mopke dan de ochtend niet haalt. Dat was een tijd geleden wel zo, maar nu weet ze soms ook zonder laatste ronde de ochtend te halen of laat mij buiten voor de kat z'n .... drentelen tot we onverrichter zake weer naar binnen gaan. Rosa gaat daarentegen bijna op commando en Prada gewoon niet. Normaal gesproken dan.

 Het liever niet vroeger ligt nu vnl aan mezelf. Het is de afsluiting van de dag en na de ronde is het aan mij of ik het bed in duik of nog even iets of niets doe, maar nog niet de kant van het bed op ga. Mariana snapt dat niet. Die ligt inmiddels al drie uur in dromeland. En morgenochtend, als ik tusen zeven en acht uit bed stap voor de honden, vertoeft ze daar nog steeds en houdt dat nog minstens anderhalf à twee uur vol.

 Je zou verwachten, dat zo iemand de hele dag hout hakt of anderszins fysiek bezig is, maar daar kan ik haar niet op betrappen. Alles met mate en bijna in slowmotion. Ws ben ik gewoon jaloers, al zou ik er niet aan moeten denken om iedere dag iets van 12 uur te slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten