zaterdag 9 februari 2019

Zoekende

 Ben zover, en eigenlijk altijd al geweest, dat het meer om het spel dan om de knikkers gaat. Neemt niet weg, dat ik in het spel inmiddels een heleboel knikkers rijk ben. Wat moet ik daar mee? Is niet een vrg die aan de fundamenten van het leven rammelt, maar speltechnisch voor ETS2 niet onbelangrijk.

 Kijk ik er gewoon niet naar en maak mijn ritjes? Daar ging en gaat het tenslotte om. Maar voor niets gaat de zon op, en terecht, en niks doen met die pecunia voelt raar aan. Toch maar een vierde garage en straks een vijfde en een zesde en etc. bij gebrek aan alternatieve bestedingsmogelijkheden?

 Belachelijke vragen met een niet-onwelkom bijverschijnsel, namelijk, dat ik niet of nauwelijks meer bezig ben met andere zaken. En dan bedoel ik ff niet het lekker op de lange baan schuiven, van waar ik toch al niet zoveel zin in heb, maar de meer existentiële vrgn in het/mijn leven. De dood komt er bijv. mooi niet tussen. Niet meer. Na de nachtelijke heisa in de eerste dagen heeft hij geen platform meer gekregen. Gewoon geen tijd voor. Zo werkt dat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten