maandag 11 februari 2019

Rationaliseren

 Ik ben niet zo van het persé direct afmaken van iets, waar ik aan begin maar zo bezig zijn zonder duidelijk doel is ook niet alles. Gisteren nog maar een garage ertegen aan gegooid en ik twijfel of ik daar goed aan heb gedaan. Tenminste qua plek. Voor de startplek en de opvolgende drie garages had ik een duidelijk omlijnd beeld.

 De startplek was gewoon de dichtsmogelijke plek tov mijn reëele geografische locatie. Vervolgens Praag voor oost en Noordoost, München voor noordwest en west en Wenen voor het zuidelijke deel van Europa. Nu voor Graz als vierde plek gekozen, waar ik eigenlijk eerst aan Klagenfurt had gedacht. Die laatste plek zou van de bestaande garagedriehoek een vierkant maken, maar is een soort doodlopende plek qua bereikbaarheid. Graz maakt de driehoek tot een vierhoek, minder mooi maar beter bereikbaar, maar wat voegt het toe? Moet ik meer naar het westen of zuidwesten met het oog op een uitbreiding van het programma met het Iberische schiereiland? Ik ben er niet uit en merk dat ik twijfel.

 Gisteren ook twee chauffeurs de laan uitgestuurd. Een apart ervaring voor iemand, die aan alles en iedereen in zijn leven hangt met een hondstrouwe volharding. Maar behalve dat de prestaties minder waren dan het gemiddelde pasten ze bij naderinzien niet in de gevormde teams. Ja stom, maar zo voelde het wel. Moet je wel nw personeel kunnen vinden en ondanks het ruime aanbod, zit er weinig bij, waar ik een goed gevoel van krijg. Maar ff een tijdelijke onderbezetting accepteren, denk ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten