vrijdag 8 februari 2019

Cluj-N

 Een dag er tussenuit en je bent afgekickt. Moest me warempel aanzetten tot het voltooien van het gisteren aangenomen ritje. De zes uur voor heen en terug naar Cluj hadden mijn neus gevuld. Kort maar voldoende, krachtig zelfs. Alles wat we langer waren gebleven zou voornamelijk herhaling zijn geweest. Niet dat herhaling een zo'n ramp is, maar voor flaneren was het bijv. net te koud.

 Begonnen in de binnenstad met koffie. D'r moest iets met knutsel-/hobbyspul en natuurlijk kleding en schoenen, sjaals en tassen en de jassen niet te vergeten. Wat moet een mens met een jas als er al vijf in de kast hangen? Het is natuurlijk de vrg of die nog passen, Mariana weet het uitdijen geen halt toe te roepen ondanks vele beloften en halfslachtige poginge. Maar ik geloof niet dat dat echt een terzake doende reden is.

 Voor lunch en meer het centrum uit getogen.  Ook hier waren ze het winkelcentrum aan het herinrichten cq verbouwen. Hangt blijkbaar in de lucht. Wat eerst Polus heette, heet nu Vivo! Ongetwijfeld ook een wisseling van eigenaar dus. Winkels hetzelfde en ook het restaurant aan het andere eind van de 'mall' dan waar de fastfood op een hoop is gegooid, nog steeds van eenzelfde kwaliteitsniveau, wat je op een plek als deze niet zou verwachten. Verder schoenen en kleren, dan heb je driekwart van het aanbod gehad. Na twee uur had ik het wel gezien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten