maandag 11 februari 2019

Koekoeksei

 Oeps, we duiken onder de 2000 pagevieuws per mnd, als ik niet uitkijk. Hard voor gewerkt en nu loop ik het zelf te versloffen. De laatste keer is in juni afgelopen jaar geweest. Of het nu belangrijk is of niet, daar blijf ik dubbel in, maar inleveren op wat je hebt (opgebouwd), is volgens mij per definitie niet aantrekkelijk tenzij het een bewuste keuze is.

 Hoewel ik het programma niet voor niks heb gekocht en dus wel het idee had, dat het me zou (kunnen) bevallen, ben ik verrast door de heftigheid, waarmee het mij heeft weten in te palmen. Zò snel, zò enthousiast krijg je mij niet gauw. Zelfs het animo, waarmee ik me ooit op Dishonored_2 heb gegooid, verbleekt bij deze ervaring.

 Het is niet zozeer, dat alles moet wijken, maar de rest doe ik, heb ik de afgelopen twee weken 'erbij' gedaan ipv het spel te beperken tot de momenten, dat ik niks beters had te doen. Dat Albinati voor het grootste deel ongelezen dreigt te blijven, zat er al weken eerder in dan ik voor ETS2 ben gevallen. De kranten stapelen weer, maar niet voor de eerste keer. Afwas en andere taakjes worden nog wel maar niet meer dan strikt noodzakelijk gedaan. Wat jammer is, is dat ik de website en Pc-activiteiten naar de zijlijn heb laten drukken. Dat moet anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten