donderdag 7 februari 2019

No more?

 Tijd voor een dosis normaliteit. De Pool uit Łódź wacht maar ff op z'n boot uit Genua. Best ontnuchterend besef, dat in de wereld, waar je als haast echt rondtuft in een dikke truck, niks gebeurd, zolang jij niet op de startknop drukt. Gisteravond gekapt met spelen voordat de ogen dicht vielen ipv me in een poging tot verstandig zijn los te moeten  rukken van scherm en toetsenbord.

 Er stroomt meer geld binnen dan ik nodig heb, dus geen enkele reden om mijn slaap op te offeren. Snap mensen als die pipo van Virgin of die jojo van Amazon niet. Wat drijft die mensen om door te gaan, als ze al meer geld hebben dan ze ooit op kunnen maken, zelfs als ze net als een kat negen levens zouden hebben? Dat fenomeen is een beetje begonnen met de zg oprichter van Microsoft. Het fenomeen, dat je moeilijk voorstelbare kapitalen kunt vergaren in slechts een deel van je leven ipv gedurende meerdere generaties hard werken en over lijken gaan. Mister Zuckerboy ... ook zo eentje.

 Ik weet niet of ik direct bij mijn eerste miljoen achterover zou leunen, maar bij 10 zou ik het toch wel voor gezien houden. Geef mijn portie maar aan Fikkie. Dus ook nu de vraag "Wat nu?" Ik denk, dat dit het moment is, waarop de zg mods in het spel komen. Programma delen, aanvullingen of ondersteunende programma's die je het origineel op weet ik hoeveel manieren laat aanpassen. Pimpen!! Garages, trucks, trailer aanpassen naar eigen wens en bedrijfslogo.

 Het is dan weer jammer, dat je van al die trucks en trailers, die voor jou rondrijden, alleen je eigen bak ziet. De rest is virtueel in de al virtuele wereld van het spel. Als ze iets zouden moeten aanpassen is het dat. Lijkt me niet zo moeilijk. Je hebt bij de aanschaft de configuratie bepaald, je weet dus hoe het spul uitziet, je weet wanneer de desbetreffende rijders hun rustmomenten hebben en je weet wie in welke garage hoort. Fluitje van een cent voor een team dat een programma als Euro Truck 2 voor elkaar krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten