donderdag 28 februari 2019

Daadkracht

 Na het nemen van de horde naar de leesbril ook de stoute schoenen aangetrokken en naar de Peugeotdealer gegaan. Mijn auto meende ik al vaker niet meer gezien te hebben. Ze zouden toch niet .... Zo'n idee werkt allerminste stimulerend om er langs te gaan. Dat principe is me bekend. Zolang het idee niet bevestigd wordt, is er mogelijk helemaal niks van waar. Dat je het misschien ook kunt ontzenuwen door er achter aan te gaan en dat dat sowieso beter is, dan je fantasie moeten beteugelen, dat bedenk ik me wel, maar overtuigt me niet.

 De auto is daar nu meer dan een jaar (december 2017) en de laatste keer, dat ik langs ben geweest is volgens mij in augustus afgelopen zomer geweest. Inmiddels met mijn nwe garagist over het manco gesproken en hij zei dat hij het probleem niet zag en het euvel dus zou kunnen verhelpen. Maar die man is bezig met verhuizen en in de winter wilde hij er niet aan. Die verhuizing heeft per 1 mrt z'n beslag gevonden, dus tijd om achter het verplaatsen van de Peugeot aan te gaan.

 Toen het hoofd van de mechanica me het terrein op zag lopen, het is 10 minuten lopen vanaf het winkelcentrum, was daar direct herkenning terwijl ik ondertussen kon zien dat de Peugeot nergens te bekennen was. Hij hield direct een verkoper staande en vroeg hem mij het een en ander te vertellen in het Engels. De Peugeot staat ergens anders, bij iemand die het idee had dat hij het elektronische probleem kon oplossen. Komend weekeinde zou ik horen of dat iets had opgeleverd of niet .... Oké, men blijft er mee bezig. De terugweg liep een stuk lichtvoetiger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten