vrijdag 8 februari 2019

Achtergrond

 In Marseille aangekomen de truck, ik bedoel het rijden aan de kant geschoven. Wat rondgeneusd in de algenoemde mods. Een wereld apart waar nogal wat nadelen aan vastzitten. Gelden ze bijv. voor het hele spel met al z'n landen uitbreidingen, verstoren ze de originele 'engine' niet en worden ze onderhouden voor de steeds weer nieuw verschijnende programmaversies van ETS2 zelf? Verder stellen de meesten niet zoveel voor. Rijdt het zoveel beter als de tankstations reëele logo's hebben ipv de fictieve uit het originele spel? En die ene mod die het allemaal wat mooier etc laat uitzien schijnt de rijtijden te verstieren, waardoor je op lange ritten gewoon niet optijd kunt aankomen. Ach ja, wereld apart.

 Zo rondstruinend over 'Best of...'websites en gebruikersfora kreeg ik het idee, dat ik wat fanatieker ben dan ik mezelf zou inschatten. Opmerkingen van beginnende spelers als "Al (??!!) 20 uur gespeeld....". Dat deed ik in een dag, bijna ... Na iets van twee weken heb ik er bijna 150 uur opzitten. "35.000 euro bijeen gereden voor mijn eerst truck". Die had ik de eerste avond al te pakken. Inmiddels een wagenpark van 14 trucks, waarvan drie spiksplinter nwe zware jongens sinds gisteravond. Ik verwen mijn personeel. En "Lange ritten wil nog niet zo". Ik doe niet anders.

 Uiteindelijk heeft het toch nog iets opgeleverd. Ws een gulden midden weg gevonden tussen toetsenbord en stuur: de controller. Het duurde ff, voor ik begreep wat bedoeld werd, maar het is zo'n ding in je handen, waarmee je spellen bestuurt, als je een Xbox of PS4 hebt. Ik denk dat dat het proberen waard is. Zo modderen we verder in de wereld van de logistiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten