donderdag 21 februari 2019

Natuur?

 Mopke met de broek aan. Het is bijna drie weken onduidelijk gebleven of Bobby's interesse voor zijn dochter min of meer was, zoals hij wel meer aan achterwerken snuffelt, maar nee, er vloeit bloed, dus, als we niet oppassen, wordt dat incest. Niet dat een oude onderbroek van mij (met gat voor de staart) Bobby daar van af gaat houden, daar zullen andere maatregelen voor nodig zijn, zoals ze nooit alleen laten, als ze bij elkaar kunnen komen en dat 'bij elkaar kunnen komen' gewoon zoveel mogelijk voorkomen.

 Die broek is alleen om niet de hele tijd, dat ze binnen is, achter haar aan te moeten lopen met een dweil. Leuk is anders voor het dier, maar veel andere mogelijkheden zijn er niet. Ik heb geen stal, waar ik haar zou kunnen opsluiten en als ik die wel had, zou ik het niet doen. Het wordt gewoon effe oppassen. Het is wel te hopen, dat ze zich commiteert aan de minimum periodes, die voor dit gedoe gehanteerd worden. Het maakt nogal uit of we tweemaal 3 dagen op onze kwivieven (of mooier: qui-vive) moeten zijn of nog een keer een week of vier na de drie, waarin we al met alles rekening hebben gehouden.

 De meid loopt nu timide en ongemakkelijk door het huis. Weet niet wat haar is overkomen of wat ze nu verkeerd heeft gedaan. Doorbijten en opschieten, dan zijn we er samen snel van af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten